zondag 31 oktober 2010

Paris! Dag 2

Vandaag zijn we de dag begonnen in het museum(pje) bij het Institut Oceanographique. Het viel erg tegen. Er waren 6 kleine aquaria met voornamelijk Nemo's en Dory's. Op naar het volgende dan maar.
In onze reisgids hadden we gelezen over een treintje dat vanaf de Moulin Rouge naar Montmartre reed. Dat leek ons wel leuk. We namen de metro die het dichtst bij de Moulin Rouge uitkwam, maar moesten nog een stukje lopen. Het is me daar een nogal rosse buurt met veel "aparte" winkeltjes, cafeetjes en clubs.... Toen ik Tim vroeg welk woordje hij in deze straat het meest zag, antwoordde hij binnen 2 seconden: "sex"..... Bij de Moulin Rouge stond inderdaad een treintje klaar en daarmee zijn we naar boven gegaan. Bij de Sacré Coeur uitgestapt en even van het mooie uitzicht over Parijs genoten.





Tim voor de Sacré Coeur. "Nee, ik wil niet op de foto!"...


Uitzicht over Parijs...
Aan het einde van de middag zijn we weer terug naar het hotel gegaan om 'n uurtje uit te rusten. Toen lekker gegeten bij de Italiaan tegenover het hotel en weer de metro in op weg naar de Montparnasse. Het was intussen donker en vanaf de Montparnasse heb je dan een schitterend uitzicht over Parijs.
Foto daarvan komt nog, moet ik eerst inscannen.

Geen opmerkingen: